Kelas "One to One"

Pakej kelas "one-to-one" PTIC

Kelas “one-to-one” adalah kelas berfokus yang dijalankan di Pusat Tuisyen Inspirasi Cerdik, Taman Wawasan Mersing. Ia akan dikendalikan oleh guru bertauliah dan pakar bagi subjek teras dan elektif

inspirasi_cerdik_class

PAKEJ SEKOLAH RENDAH

RM 150 sebulan
  • Pakej 1 subjek (pilihan subjek Matematik, Sains, Bahasa Inggeris, Bahasa Melayu, Sejarah).
  • 4 jam sebulan.

Pakej 4 subjek

RM 550 sebulan (4 subjek)
  • Pakej 4 subjek (pilihan subjek Matematik, Sains, Bahasa Inggeris, Bahasa Melayu, Sejarah).
  • 16 jam sebulan.

PAKEJ SEKOLAH MENENGAH TINGKATAN 1-3

RM 220 sebulan
  • 6 jam sebulan.

Pakej 4 subjek

RM 700 sebulan (4 subjek)
  • 20 jam sebulan.

PAKEJ SEKOLAH MENENGAH (SPM) TINGKATAN 4&5

RM 240 sebulan
  • Pakej 1 subjek (pilihan Subjek Matematik,Sains,Bahasa Melayu, Bahasa Melayu, Sejarah, Fizik, Kimia, Biologi, Matematik Tambahan, Prinsip Perakaunan, Ekonomi, Perniagaan, Pendidikan Islam).
  • 6 jam sebulan.