Organisasi

inspirasi_cerdik_teacher

Tentang Kami

Pusat Tuisyen Inspirasi Cerdik ditubuhkan pada September 2018. Beroperasi di Mersing Johor. Kami menawarkan Kelas Tuisyen diperingkat Sekolah Rendah, Sekolah menengah dan STPM. Kami bergerak secara Kelas Tuisyen Berkumpulan, Kelas Tuisyen Persendirian (Private) Dan Kelas Atas Talian (Online). Pusat Tuisyen ini juga didaftarkan dibawah KPM dan Persatuan Pengusaha Pusat Tuisyen Muslim Malaysia (PPPTMM)

Visi

Menjadikan Pendidikan Tuisyen sebagai Altenatif pembelajaran bagi membantu melahirkan pelajar yang cemerlang dan berdaya saing.

Menjadikan Perkhidmatan Tuisyen yang berkualiti kepada Semua pelajar.

Melahirkan genarasi Pelajar yang cemerlang dan Berfikiran positif serta mengamalkan ilmu yang di pelajari.

Menyediakan Program Tuisyen yang boleh diikuti diseluruh Malaysia melalui program Tuisyen Online tanpa halangan dan sempadan.